Menü Bezárás

TPMS gumiházas szenzor Autel (Keréknyomás érzékelő)

Cikkszám: 6937357203331 Kategória:

Az Autel a világ egyik vezető gyártója és szállítója a professzionális diagnosztikai eszközöknek és átfogó TPMS megoldásoknak az autóipari utángyártásban. Az alapításunk óta elkötelezettek vagyunk, hogy minőségi, könnyen használható, költséghatékony és innovatív termékeket nyújtsunk a legmagasabb hosszú távú értéket az ügyfelek számára világszerte.

Ennek az értéknek az átadása ügyfeleink számára minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy megértsük végfelhasználói igényeinket, és ezeket a szükségleteket kiváló termékekké alakítsuk át, maximalizálva kutatási és fejlesztési és gyártási lehetőségeinket. Csapatunk a legkiválóbb szakemberekből és mérnökökből áll, akiknek ez a tapasztalata hosszú évek óta. Éves bevételünk legalább 20% -át új termékfejlesztésre fordítottuk. Minden termékünk a legszigorúbb szabványok szerint készül, hogy megfeleljen a nemzetközi minőségi és környezetvédelmi előírásoknak, beleértve az FCC, CE és RoHS szabványokat.

Napjainkban az autóipari diagnosztikai termékek teljes sorát kínáljuk az iparág vezető technológiájával: alapvető OBDII kódolvasók, professzionális szkennelési eszközök és átfogó diagnosztikai és elemző rendszerek. Ugyanakkor teljes körű TPMS-diagnosztikai eszközökkel és univerzális programozható OE-helyettesítő érzékelőkkel is teljes körű TPMS megoldásokat kínálunk, amelyek napjaink 98% -át fedik le.

Üzletünkben kapható a szenzorhoz tanító berendezés is.

Gyártó oldala

Tömeg 0.25 kg